“DALILA BI SE NAJRADIJE POMIRILA SA CAREM, IZDAĆE DEJANA I DRUGI PUT” Bivša zadrugarka zna unapred SCENARIO

“DALILA BI SE NAJRADIJE POMIRILA SA CAREM, IZDAĆE DEJANA I DRUGI PUT” Bivša zadrugarka zna unapred SCENARIO post thumbnail image

Starleta Stanija Dobrojević prokomentarisala je dešavanja u Beloj kući i tom prilikom iznela mišljenje o Dalili Dragojević i njenom odnosu Filipom Carem.

– To sto je Dalila izjavila da je moje maslo što su ona i Car raskinuli je ludost! Maja kakva god da jeste, bar je realna i iskrena! Vratila je Cara u roku par sati jer je ona sama tako želela. Tačno je da sam je spremala za ulazak, i zaista je izdominirala, ali moj savet nije bio da se miri sa Carem, čak naprotiv. Savetovala sam Maju da bude solo igrač i zavodnica, da ih sve vrti oko malog prsta! Da se druži sa Dejanom i Osmakčićem, a posle par meseci kada ih sve dobro upozna, ako baš želi da bude sa nekim da tada dobro proceni i odluči sa kim. Nisam želela da bude sa Carem, jer on svaku devojku povredi i izvređa, i slutila sam baš ovo što joj se sada sa njim dešava! Maja zaslužuje da bude srećna, sve radi pogrešno u ljubavi i trebaće još dosta da nauči da postuje sebe i ne daje se tek tako – govorila je Stanija za Pink.rs.PROČITAJTE I:

OTKRIVENO KOGA SU DALILA I DEJAN POSETILI PRE ULASKA U RIJALITI “Sumnjam da je sve nameštaljka”

DALILA I DEJAN ZAJEDNO PLAKALI KAO KIŠA Emotivno! Jedno ih je POTPUNO DOTUKLO (VIDEO)

Prokomentarisala je i ponovno zbližavanje bivših supružnika Dalile i Dejana Dragojevića.

– Što se Dejana i Dalile tiče, ako dođe do pomirenja, eto gledaćemo nešto što do sada nismo imali u rijalitiju… Da uđu muž i žena, da se ona na njegove oči ima intimne odnose sa drugim, i da muž sve to gleda, oprašta ženi sve to i kao nastave da budu zajedno i srećni?! Ne znam, kako god bude gledaćemo! Mislim da bi Dalila najviše volela da se pomiri sa Carem, i da nije isključeno da ćemo to i gledati! I najluđi scenario: Dejan prašta Dalili, a ona ga po drugi put izda sa Carem. Strašne su to stvari, al njihov život njihova stvar – rekla je Dobrojevićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *