Lopovi ukrali most od 17 metara!

Lopovi ukrali most od 17 metara! post thumbnail image

Policija u Akronu u američkoj državi Ohaju, traži drske lopove koji su ukrali čitav pešački most dug 17 metara! Pešački most je nekada služio za prelazak reke Litl Kajahoga u Midlberi Run Parku.

Demontirani most je bio uklonjen iz Midlberi Run parka duž reke Litl Kajahoga tokom projekta obnove močvara, te je “uskladišten” u obližnjem polju duž ulice Seiberling.

Inače grad Akron je planirao da prenameni most vredan 40.000 dolara,ali je policija prošlog meseca obaveštena da je most ukraden piše New York Post.

Nažalost, dok je bio tamo “uskladišten”, zapeo je za oko lopovima koji su pokrali njegove daske (fosne), a zatim se vratili po ostatak strukture, ostavljajući policiju zbunjenom zašto bi neko ukrao ceo most – i šta bi uradio tim mostom posle.

“Mogao bi da se koristi za razne različite stvari, uključujući jednostavno uređenje, ili bi mogli da ga koriste za neki drugi inženjerski projekat, neki drugi projekat velikog obima“, rekao je policajac poručnik Majk Miler lokalnoj TV stanici.

Portparol policije poručnik Majk Miler rekao je da je most relativno lako demontirati je skoro sav bio od polimera. Policija je pozvala mesnu zajednicu za pomoć u vezi ove krađe mosta.
Izvor: Zanimljivosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post