Vanja Mijatović se razbolela na snimanju spota za pesmu „Kontra smer“, pa trending slavi u krevetu

Vanja Mijatović se razbolela na snimanju spota za pesmu „Kontra smer“, pa trending slavi u krevetu post thumbnail image

Pevačica Vanja Mijatović pre dva dana je objavila novu pesmu „Kontra smer“ koja je ušla u trending. Međutim, zbog jače prehlade pevačica je prinuđena da uspeh proslavi u krevetu umesto u kafani.

Nakon uspeha koji je napravila zahvaljujući pesmama „Penelopa“, „Košta me“, „Nije ljubav to“, „Skupo bih te platio“ i drugih, Vanja Mijatović pre dva dana objavila je novu pesmu „Kontra smer“. Za nepunih 48 sati njena numera zauzela je visoku poziciju na trending listi zbog čega je vrlo ponosna.

Folkerka već nekoliko dana provodi kod kuće jer se razbolela, i to baš kada treba da promoviše pesmu na TV emisijama i nastupima.

-Tri dana sam pod temperaturom i umesto da promovišem pesmu, ja sam pod terapijom jer sam potpuno slomljena. Malo sam se iznervirala zbog toga tako da promociju pomeram za sedam dana. Verujem da ću se do tada oporaviti i biti sposobna da to sve lepo odradim, požalila nam se Vanja.

Tekst numere ima tužnu priču, pa smo pitali Vanju zbog čega je snimila ako je srećna u vezi.

-Pesma je posvećena mojoj mami, pa onda i svim ostalim mamama i ženama, i nema nikakve veze sa mojim trenutnim ljubavnim životom. Posebna čast mi je što smo moj rođeni brat Vladan Mijatović i ja sarađivali posle dužeg vremena. On i Bojan Vasić su radili aranžman. Snimanje je proteklo super, osim što je bilo hladno i sve pod snegom i ledom. Sreća, pa sam imala na sebi bundu koja je fenomenalna. Pošto ima šlep, moram priznati da je bila teška i da sam satima stajala, pa su me na kraju i leđa zabolela od težine, rekla je pevačica.

Ovu pesmu, kao i ostale aktuelne hitove možete slušajti na Cvrcak radiju i to sa bilo kog uređaja, gde god da se nalazite.

Preuzeto sa CooL Radija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post