Napravio ceh od 2000€, a nije platio!?

Napravio ceh od 2000€, a nije platio!? post thumbnail image

Darko Lazić svojim neodgovornim ponašanjem u saobraćaju privukao je veliku pažnju javnosti, posebno nakon što je pre dve nedelje priveden kada je pijan i pod dejstvom narkotika vozio ulicama Beograda. Poznato je i da je pevač već godinama u velikim dugovima, a kako saznajemo dužan je i vlasniku jedne diskoteke u Ofenbahu, gde je pio i nije platio račun.

Kako naš izvor blizak jednom od radnika lokala kaže, Darko je pre nekoliko meseci prisustvovao nastupu jednog kolege u ovom nemačkom gradu, gde je došao u društvu nekoliko muškaraca i devojaka. Kao pravi džek, Lazić je u diskoteci u Ofenbahu naručivao ture, pio se viski, ali i votka, konjak, pivo, gazirani sokovi i kisela voda, a ceh je bio pozamašan.


– Darko je bio najveseliji, posebno kada ga je uhvatio alkohol. Čašćavao je konobare, svako malo im je davao bakšiš kad su dolazili. Pilo se dosta, celu noć su proveli u diskoteci i sve vreme su nazdravljali, slao je ture i prijateljima za stolom pored. Ceh je bio preko dve hiljade evra – kaže izvor i dodaje da je Lazić, kada je trebalo da se plati, pozvao menadžera kluba.


– Tada je rekao da nema dovoljno para, da je izveo društvo, kao i da će da plati dug naredne nedelje kada bude prolazio tuda, jer ima nastup. Posle toga se nije javljao, iako su ga u nekoliko navrata zvali i tražili mu da izmiri dug – kaže izvor.

Preuzeto sa bn portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post