Konstrakta: U jednom trenutku sam samo čula publiku kako tapše i peva sa mnom

Konstrakta: U jednom trenutku sam samo čula publiku kako tapše i peva sa mnom post thumbnail image

Svi smo sinoć navijali za Konstraktu i iščekivali da uđe u finale. Nema sumnje da je mnogima bila potrebna voda da se smire nakon, za sve u Srbiji, napete završnice, ali čini se da je Konstrakta bila prilično opuštena cele večeri.

Na konferenciji za medije nakon drugog polufinala Pesme Evrovizije, Konstrakta je, na pitanje novinara šta joj je prolazilo kroz glavu tokom proglašavanja finalista, rekla da je razmišljala kako je u Torinu lepo vreme.

„Mislila sam o tome kako je u Torinu lepo vreme i da ćemo se, ako ne prođemo u finale, lepo provesti ovde“, navela je Konstrakta i nasmejala mnoge u sali.

Dodala je da je Torino jako lep i da je u redu i ako ne prođete u finale.

Na drugo pitanje, da li bi nešto promenila u vezi sa svojim iskustvom u Torinu, prvo je rekla da ne bi, a onda se predomislila i dala odgovor.

„Možda bi moglo da bude dostupno nešto više hrane, pošto se posle dva restoran zatvara za delegacije i to nam je bio problem. Sve ostalo je u redu“, istakla je Ana Đurić Konstrakta.

Nakon toga je izvukla da će nastupiti u drugoj polovini finala, organizatori su tokom noći utvrdili da će pesmu In corpore sano izvesti pod rednim brojem 24.

U onlajn emisiji „Eurovision Backstage“ Ana Đurić je izjavila da je veoma zahvalna na podršci gledalaca i da se oseća dobro.

„U jednom trenutku nisam čula sebe, samo sam čula publiku kako tapše i peva sa mnom„, rekla je Konstrakta.

Osim Srbije, u finale su ove večeri ušli i: Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunija.

Posle prve polufinalne večeri u utorak u finale su prošli Jermenija, Holandija, Moldavija, Ukrajina, Portugalija, Grčka, Norveška, Litvanija, Island i Švajcarska.

Finale „Pesme Evrovizije“ održaće se u subotu u Torinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post