NE ZNAM ZAŠTO JE VULGARAN, NEĆU DA SE SVAĐAM! Oglasila se Slađa nakon što je Laća isprozivao nju i Đanija zbog FOTKE iz bazena!

NE ZNAM ZAŠTO JE VULGARAN, NEĆU DA SE SVAĐAM! Oglasila se Slađa nakon što je Laća isprozivao nju i Đanija zbog FOTKE iz bazena! post thumbnail image

Milan Laća Radulović javno je na Instagramu isprozivao bračni par Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu Slađu.

Naime, on je objavio njihovu fotografiju sa bazena i uz to napisao:

Milan Laća Radulović, Milan Radulović Laća
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje… Serem vam se u ljudska prava. Ma kakave veze ima – kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve 4 strane.

Milan Laća Radulović, Milan Radulović Laća
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sada se tim povodom oglasila folkerova žena.

– Iskreno sam iznenađena tim objavama jer tog dečka ne poznajem i nijednim svojim postupkom ga nismo izazvali da nas negativno komentariše. U braku smo 26 godina, pa ne znam zbog čega bi naš poljubac bio predstavljen negativno? Prvenstveno što nisam neka neozbiljna klinka, a moj suprug je poznati šaljivdžija i ko ga poznaje, zna da ne postoji nikakva potreba za vulgarnošću u njegovim objava. Zaista ne želim da se obazirem na takve komentare niti da se svađam. Pokojnu Marinu sam izuzetno poštovala, poštujem i njegovog oca Futu i tom momku želim sve najbolje u životu – zaključila je Slađa.

Slađa Trajković
FOTO: PRINTSCREEN/MAGAZIN IN

Kurir.rs/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post