OVO JE SPISAK NOVIH ZADRUGARA KOJI ĆE SE NAĆI U ŠIMANOVCIMA?! Taki Marinković ulazi u Zadrugu 6, a HONORAR mu je VRTOGLAV!

OVO JE SPISAK NOVIH ZADRUGARA KOJI ĆE SE NAĆI U ŠIMANOVCIMA?! Taki Marinković ulazi u Zadrugu 6, a HONORAR mu je VRTOGLAV! post thumbnail image

Rijaliti Zadruga 5 se približava kraju, a već se dosta spekuliše o učesnicima koji će se naći u narednoj sezoni.

Iako se o konačnom spisku još uvek ništa ne zna, neka imena se nagađaju, a mi smo uspeli da saznamo o potencijalnom takmičaru koji će definitivno napraviti veliki haos u rijalitiju.

Naime, Taki Marinković bio je na razgovoru sa Velikim šefom, kako bi pregovarali o njegovom ulasku u rijaliti. Marinković je odlučio da se oproba u rijalitiju, gde će moći da ispromoviše svoju knjigu na pravi način, ali i da otkrije detaljnije o svojim stranicama koje već uveliko piše.

Taki Marinković
FOTO: PRINTSCREEN RED TV

– Taki je bio na razgovoru, koliko znam, išao je da priča za ulazak, ali ne znam da li se nešto dogovorio sa njima. Tražio je velike pare, zbog svega što bi se otkrilo o njemu, a sigurno je da bi. Vi prvi i znate o čemu će pisati u knjizi i kakva će imena sve da spomene – govori izvor za Republika.rs i dodaje:

– Taki kada bi ušao, to bi bio haos, prvo što bi se devojke lepile za njega kao žvaka, pijavice, a ono što bi on otkrio o pojedinim zadrugarkama, koje su i ove sezone glumile nevinašce, pa vi biste pali u nesvest.

Pored Takija, na spisku za ,,Zadrugu 6″, našla su se i imena poput Stanije Dobrojević, Kristine Spalević, Kristijana Golubovića, Marka Markovića, ali i još nekolicine povratnika, a među njima je i Uroš Ćertić, koji je javno priznao da ulazi u rijaliti.

Zadruga 5
FOTO: PRINTSCREEN/ZADRUGA

Kurir.rs/Republika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *