UDRI BRIGU NA VESELJE: Za krštenje 100.000 eura! (FOTO)

UDRI BRIGU NA VESELJE: Za krštenje 100.000 eura! (FOTO) post thumbnail image

U čast svog sina, biznismen Srđan Knežević napravio veselje, na kome su pevali Aca Lukas, Era Ojdanić, „Zvezde Granda”, Olja Karleuša…

Vlasnik kompanije „Knez petrol” Srđan Knežević za krštenje sina Đorđa potrošio je – 100.000 evra! Na slavlju koje je upriličeno pre dva dana na bazenima „S kluba” u Jakovu pevalo je pola estrade, goste je svojim trikovima i fazonima uveseljavao Big Lale, a pesmom su iz zabavljali (pa sad sledi skraćeni spisak!): Aca Lukas, „Zvezde Granda”, Olja Karleuša, Radiša Urošević…

– Bilo je stvarno veoma glamurozno – započinje priču naš izvor, koji je prisustvovao proslavi, i dodaje: – Mali Đorđe je kršten u Crkvi Svetog arhanđela Gavrila u Batajnici uz deset popova, a veselje u „S klubu” započeo je Lukas.

Prema priči očevidaca, jedna od parama najviše kićenih pevačica bila je Olja Karleuša, a zatim i „Zvezde Granda”. Naravno, i Era Ojdanić se omastio.

Podsećanja radi, vlasnik „Knez petrola” poznat je po skupim slavljima, o kojima je Kurir prvi pisao. Tako je, na primer, pre godinu i po dana svoju svadbu proslavio uz 1.800 zvanica i brojne pevače, a slično je bilo i kada mu se rodio sin Đorđe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *