Ivana Nikolić u centru komentarisanja – izbacila prvu pesmu „Ispočetka“

Ivana Nikolić u centru komentarisanja – izbacila prvu pesmu „Ispočetka“ post thumbnail image

Bivša članica popularne grupe „Hurricane“ Ivana Nikolić izbacila svoju prvu solo pesmu.

Grupa Hurricane zvanično je stavila tačku na svoje poslovanje u sastavu – Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Sve tri nekadašnje članice najavile su svoje solističke karijere, a samo dvadesetak dana nakon raspada Sanja je oduvala sve pesmom „Omađijan“ koja je za samo dve nedelje prikupila više od pet i po miliona pregleda.

Za njom je svoju solo karijeru ovekovečila i Ivana Nikolić! Ona je oduvek važila za najzgodniju i najatraktivniju pevačicu u grupi, a sada je svoj pečat dala pesmi „Ispočetka“ za koju je snimila i spot. Nekoliko vrućih izdanja brutalne Ivane začinili su kadrove koji se smenjuju u spotu, a komentari na mrežama ređaju se munjevitom brzinom.

Ivana je spojila nekoliko žanrova muzike, a pesma, koju je inače radila upravo Sanja Vučić, je naišla na vrlo pozitivne komentare. Njeni fanovi ne kriju da su jedva čekali da se istakne i otpočne svoju solističku karijeru.

Jedina iz grupe koja je ceo paket“, „Ne zna se da li bolje igra ili peva“, „Au, Ivana!“, „Ova devojka je sad pokazala koliko može“, „Čeka je svestka karijera“, „Srpska Dženifer Lopez“, samo su neki od njih.

Ono što se ovih dana deli društvenim mrežama jestei segment spota za numeru „Ispočetka“ i reklo bi se da ljudi ne razumeju najbolje šta peva Nikolićeva.

Stih „Žvaćeš me do jutra“, kako su pojedinci čuli, pokrenuo je opštu buku na mrežama, pa se ovaj insert deli brzinom svetlosti. Nakon toga su se nadovezali drugi koji su čuli „Zvaćeš MEDO jutra“, „Žvaćeš medo ultra“ i sada kreće prava „žurka“ ko je u pravu, a ko ne.

„Trepnula je baš serial killer vibes“, „Ja sam oduvek nju najviše volela od Uraganki, ali ove dve reči su uspele da mi izazovu enormni krindž„, ređaju se komentari.

Istina je da Nikolićeva kaže „Samo znam zvaćeš me do jutra“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Post